Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko sije strah?

Zaustavimo trovanje pasa – peticija na Trgu bana Jelačića

pas
Luka Stanzl/PIXSELL
04.03.2013.
u 13:34

Grupa broji više od sedam tisuća članova, a osnovana je nakon što su diljem Zagreba počeli ugibati psi koji su pojeli otrov

Facebook-grupa “Ustanimo na noge i zaustavimo trovanje pasa!” poziva sve građane na potpisivanje peticije danas na glavnom zagrebačkom trgu od 16 do 18 sati. 

Poziv je upućen svim sugrađanima koji dijele zabrinutost te žele doći do novih informacija, piše u potpisu grupe čiji će članovi usput dijeliti i edukativne letke.

Grupa broji više od sedam tisuća članova, a osnovana je nakon što su diljem Zagreba počeli ugibati psi koji su pojeli otrov. Još uvijek nisu pronađeni odgovorni za sijanje straha među vlasnicima pasa. 

>>Ovo je 20 lokacija u Zagrebu na kojima je uočen otrov za pse!

>>U gradu rasprodane sve brnjice, trovaču kaznena prijava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije