Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta

Zatvara se kultni zagrebački restoran u Green Goldu

Green Gold
Tomislav Miletic/PIXSELL
02.04.2021.
u 10:25

Kratkom objavom na Facebooku objavljena je odluka o zatvaranju poznatog bosanskog restorana

Nakon što smo jučer dobili informaciju da bi se Restoran Sofra u centru Green Gold na Radničkoj ulici u Zagrebu mogao zatvoriti, stigla je i potvrda kratkom porukom na Facebook stranici restorana.

Poštovani gosti, nažalost dogodilo se ono o čemu nismo nikada niti razmišljali. Situacija je takva da Sofra Green Gold...

Objavljuje Sofra Green GoldČetvrtak, 1. travnja 2021.


Kako doznajemo, razlog je zatvaranja Sofre Green Gold visoki fiksni trošak, najam, koji u ovim uvjetima nije više bilo moguće plaćati pa je došlo do ovakve odluke. Kao i kod drugih ugostitelja i u Sofri Green Gold postoji strah od zatvaranja zbog mjera protiv pandemije, no nije isključeno da se nakon pandemije nađu u nekom novom prostoru.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
12:00 07.04.2021.

postali su preloši a uvjek su bili preskupi

KO
komentarko.
08:34 05.04.2021.

steta :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije