Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremena regulacija

Zatvara se jedna od najvažnijih zagrebačkih prometnica, i to na nekoliko dijelova, evo detalja

Zagreb: Križanje Horva?anske ceste i ulice Hrgovi?i na Jarunu
Foto: Petar Glebov/24sata
1/3
18.05.2023.
u 16:01

Zbog radova na revitalizaciji vrelovoda zatvorit će se nekoliko križanja, a na nekoliko dana preusmjerit će se i ZET-ova autobusna linija 113 (Ljubljanica - Jarun)

Radovi na revitalizaciji vrelovoda na Horvaćanskoj u punom su jeku, zbog čega će od sutra od 9 sati, pa do utorka vrijediti nekoliko regulacija prometa.

Tako će, među ostalim, za sav promet biti zatvoreno križanje Ulice Ferdinanda Budickog s Horvaćanskom, gdje će biti onemogućeno i kretanje pješaka te biciklista po sjevernom nogostupu, a obilazni pravac bit će: 

  • F. Budickog – Kružna – Hrgovići (sjever) – Zagrebačka – Hrvatskog Sokola – Horvaćanska. 

VEZANI ČLANCI: 

Regulirat će se i sjeverni dio križanja Ulice Hrgovići s Horvaćanskom, a obilazit će se na slijedeći način: 

  • Hrgovići – Zagrebačka – Hrvatskog Sokola – Horvaćanska. 

Također, radovi na tom dijelu preusmjerit će i ZET-ovu autobusnu liniju 113 (Ljubljanica - Jarun) koja će prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera: 

  • Ljubljanica – (lijevo) Zagrebačka avenija – Selska cesta – Horvaćanska cesta – (lijevo) Ulica Hrgovići – i u nastavku redovnom trasom. 

Za to vrijeme privremeno će se ukinuti i obostrana autobusna stajališta Tržnica Jarun i Dragutina Golika te Fallerovo stajalište u smjeru Jaruna, a linija 113 koristit će isključivo autobusno stajalište Fallerovo na Zagrebačkoj aveniji u smjeru Selske ceste. 

VEZANI ČLANCI: 

Također, od utorka pa sve do 6. lipnja, za sav promet bit će zatvoreni sjeverni te južni kolnik Horvaćanske, na dijelu od Ulice Ferdinanda Budickog do Ulice Hrgovići, a obilazni pravac bit će: 

  • Horvaćanska – Hrvatskog Sokola – Zagrebačka – Hrgovići – Horvaćanska i obratno.

Za vrijeme svih navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenim regulacijama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije