Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt od 50 milijuna eura

Zašto Zagreb nema prugu do aerodroma koju čekamo duže od deset godina? Neće je ni biti do 2026. godine

18.10.2022.
u 17:30

Da će minimalno 15 godina proći od ideje do realizacije projekta pruge za Zagreb nije ništa neuobičajeno, doduše, uzme li se u obzir samo činjenica da se ni tramvajska trasa nije "doštukala" ni metra posljednjih dvadeset godina

Komentara 13

BE
Berri
17:55 18.10.2022.

ZET ima liniju broj 290; Kvatrić-Zračna luka Franjo Tuđman. Vozi preko Domovinskog mosta, za 4 kune dođem na Pleso. Provjereno više puta.

TO
TORQUEMADA
09:04 19.10.2022.

Najavili da će sa pribavljanje sve potrebne dokumentacije trebati dvije godine. Kinezi neki dan mobilizirali ljudstvo i sagradili 50 km pruge za 4 sata (!!!), a nama toliko vozi vlak da bi prešao 50 km. Ako sve to uzmemo u obzir, ne treba biti demograf da bi izračunali kako, dok to sve bude izvedeno, u zemlji više neće biti nikoga da se vozi tom trasom: mladi će otići u emigraciju, dobar dio penzionera dotad će pomrijeti, a novi umirovljenici neće imati razloga onamo se voziti jer neće imati novca da bi ikamo letjeli.

TO
tolitol
21:12 18.10.2022.

Dobra ideja. Razmjerno lako ostvariva preko priključka na prugu Zagreb-Velika Gorica-Sisak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?