Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao u King Crossu

Zaštitarke nakon potjere po centru svladale lopova

King Cross
ilustracija
30.03.2016.
u 17:35

Mladi razbojnik pokušao je pobjeći iz sportskog dućana u King Crossu, no zaustavile su ga zaštitarke

Dvije zaštitarke ulovile su 21-godišnjeg lopova koji je nakon krađe pokušao pobjeći iz trgovine sportskom opremom u trgovačkom centru King Cross.

Iako ih je prvo uspio odgurnuti, nakon čega je jedna od njih pala na pod, nakon kraće potjere sustigle su ga i svladale ispred trgovine.

Komentara 3

LA
LANA555
17:55 30.03.2016.

Kuzi zastitarke.Katastrofa.

DU
Deleted user
20:19 30.03.2016.

Ma, dobro su i prošle ove zaštitarke. Da je lopov bio odvažniji i spremniji one bi obe već ležale na podu. Ionako, su zaštitari u lošoj formi i slabo opremljeni ili točnije nikako za borbu sa okrjelim kriminalcima. Da sam ja bio tamo, ovog bi kriminalaca lako i lagano riješimo sa par combo boksačkih udaraca. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije