Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesnjaci u klubu

Zaprešićki umirovljenici: Život ima smisla

umirovljenici,ples (1)
Foto: Rajko Polić/VLM
1/4
28.02.2013.
u 21:04

To je zapravo veselica uz živu glazbu i dobru večeru, a u razdraganoj atmosferi nitko nikoga ne pita za godine ili društveni profil.

U sveopćoj depresiji, praznini novčanika i obilju crnila i žutila u vijestima, zaprešićki penzići ne prepuštaju se lošoj vibri. Redovito odlaze na more i gore, u izletišta i svetišta, a od nedavnog otvaranja vrlo lijepog gradskog kluba u župnim društvenim prostorima uz novu crkvu, dva puta mjesečno organizira se predvečernje druženje.

To je zapravo veselica uz živu glazbu i dobru večeru, a u razdraganoj atmosferi nitko nikoga ne pita za godine ili društveni profil. Pleše se prema tjelesnim mogućnostima, zapjeva po koji od starogradskih \'\'evergrina“, a nisu nemoguće ni nove veze i simpatije. Je da se nitko ne previja oko metalne šipke, ali bi mladi iz noćnih klubova mogli doći pogledati kako život usprkos svemu može biti lijep i imati smisla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije