Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiskalizacija

Zaprešićke kumice: Nas više muče noge i kičma, nego Linić

Zaprešićke kumice i fiskalizacija (1)
Foto: Rajko Polić
1/3
03.08.2013.
u 16:05

Kao i na svakoj tržnici, retorika je vijek zafrkantska, pa kupci hvale kumice da imaju sve, ali da nisu sigurni da ministar ima petlje (oni to kažu imenom kokošjeg produkta).

Zaprešićke su se kumice ove subote komotno širile po bancima na tržnici, jer su neki „glavni“ izostali, što zbog ljetnog odmora, što zbog nespremnosti za Linićeve mjere, ali i zbog intervencije inspektora (krivi izračun, ananas sa OPG-a i sl.).

Kao i na svakoj tržnici, retorika je vijek zafrkantska, pa kupci hvale kumice da imaju sve, ali da nisu sigurni da ministar ima petlje (oni to kažu imenom kokošjeg produkta). Odnosno da porez naplati i od velikih, koji bi, kada bi podmirili svoje obveze realno i pošteno puno brže napunili proračun nego na grincajgu.

-Nas više muče ruke, noge, kičma, kukovi nego gospodin Linić, kaže najustrajnija kumica Zvonka Prtenjača za čije proizvode se brinu ona i suprug Ivo, pa i za bodljikavi krastavac kiwano, koji je inače egzotična bilja. Neka gospoda u Vladi naprave nešto da se bolje živi, pa da imamo više kupaca……..se bu onda praf!

>> Fiskalne račune izdaju i u javnom WC-u na plaži!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije