Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv komaraca

Zaprašuju Horvate, ŠRC Jarun, Špansko i Retkovec

10.06.2014., Zagreb - Radnici tvrtke EKO deratizacija zaprasivali su komarce na podrucju SRC Mladosti i Jaruna. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
12.08.2014.
u 10:08

Na području Horvati-Gredice-Jarun, ŠRC Jarun, Špansko-Malešnica, Retkovec sutra će radnici Eko deratizacije zaprašivati protiv komaraca jer je na terenu izmjerena povećana aktivnost krilatica.

Od 5 do 7 sati zaprašivat će se u Horvatima i na ŠRC Jarun, a od 18.30 do 21 sat u Špansko-Malešnica i u Retkovcu.

Građane se upozorava da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zaprašivanja protiv komaraca.

Komentara 1

AN
antikamen
11:02 12.08.2014.

Na području Horvati-Gredice-Jarun, ŠRC Jarun, Špansko-Malešnica, Retkovec sutra će radnici Eko deratizacije zaprašivati protiv komaraca jer je na terenu izmjerena povećana aktivnost krilatica."....... Krilaša valjda,krilati kukci su krilaši,krilatica je geslo ,parola...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije