Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Zapaljen cvjetni konj u središtu Zagreba

konj
Patrik Macek/PIXSELL
26.03.2012.
u 14:38

Željezni konj okićen cvijećem na trgu Petra Preradovića instalacija je koja je bila namijenjena prikupljanju prijedloga i primjedbi o uređenju tog trga.

Cvjetni konj, kojeg je zagrebački gradonačelnik postavio prošle godine kako bi opipao bilo građana u vezi s uređenjem Cvjetnog trga, zapaljen je proteklog vikenda. Ipak, nije jasno je li požar podmetnut ili je riječ o organiziranoj akciji s kojom je nadležni gradski Ured za izgradnju bio upoznat. Naime, iz gradskih ureda komentar nije bilo moguće dobiti.

Podsjetimo, željezni konj okićen cvijećem na trgu Petra Preradovića instalacija je koja je bila namijenjena prikupljanju prijedloga i primjedbi o uređenju tog trga.  Bandić je naime najavio da će uložiti više od 17 milijuna u uređenje Cvjetnoga, ali i Bogovićeve, Preradovićeve, Margaetske, Varšavske i Preobraženske.

Komentara 7

PO
poluprovokator
15:46 26.03.2012.

Pa normalno da će utrošiti 17 milona koje je oteo NAMA i digo kredite koje ćemo MI vraćati da si uredi dvorište Centra Cvjetni kojega si je sagradio NAŠIM novcem preko marionetskog frenda koji jednom rukom dira koljeno bankarke dok drugom kormilari preko stranih državljana:-(

TM
trade_mark
21:34 26.03.2012.

aj fala bogu da je ono što svi priželjkujemo netko i sproveo u stvarnost. bandiću, ovo je izraz javnog mišljenja o tvojem konju, cvjetnom trgu i tvojem upravljanju gradom: sve na hrpu i zapalit!

AU
autoritet
15:35 26.03.2012.

Sad će konja obnovit za cca 10 milijuna kuna, kako to SDP već radi preko deset godina s gradskom lovom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije