Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zapalio se ZET-ov autobus na križanju Horvaćanske i Savske

Sva sreća, nisam bila u autobusu, ali sam bila odmah iza autobusa u autu. Vozač je odmah došao s aparatom za gašenje požara. To se dogodilo na samom semaforu na Horvaćanskoj, kazala je svjedokinja požara
24. svibnja 2019. u 19:01 1 komentara 969 prikaza
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Danas oko 18 sati se na križanju Horvaćanske i Savske ceste u Zagrebu zapallio ZET-ov autobus. Riječ je o liniji 109 koja ide u smjeru Črnomerca. Vatrogasci su bili odmah pozvani i uskoro stigli na mjesto događanja, piše 24 sata.

Trešnjevka - zapalio se automobil Požar Zapalio se automobil na Trešnjevci, vatrogasci gasili plamen

- Vatrogasci se pokušavaju probiti kroz gužvu - rekla je čitateljica 24 sata koja dodaje da je požar izbio na stražnjoj strani autobusa. 

- Sva sreća, nisam bila u autobusu, ali sam bila odmah iza autobusa u autu.Vozač je odmah došao s aparatom za gašenje požara.To se dogodilo na samom semaforu na Horvaćanskoj - rekla je.

Više informacija znat će nakon što utvrde uzrok požara.

Kako je DHL postao vodeća logistička tvrtka u svijetu i kakvi su im planovi za Hrvatsku
DOSTAVA
Počeli su koristiti robote, umjetnu inteligenciju, tehnologije proširene stvarnosti i samovozeća vozila
  • miroslavspoljar:

    Čekaju se prvi ljudski čvarci, onda će da dejstvuje novo inspecijska HDZet bratija, a sad su izbori pa ne treba talasati... jel ima uopšte u Zaaagrebu kakva inspekcija za sigurnost u prometu...tehničku ispravnost vozila ili su u njima uhljebi koji ... prikaži još!ji ništa ne rade, da se nebi zamjerili onima koji su ih instalirali.... ili je ovo ipak samo domišljati naćin tur zajednice da privuće turiste... ko u Los Anglesu gdje se snimaju filmovi...