Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar instalacija

Zapalio se tramvaj u Zagrebu: Petica se napunila dimom

Zagreb: Zbog požara u tramvaju intervenirali vatrogasci
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
10.10.2019.
u 12:52

Ozlijeđenih nema, a vozilo je povučeno u spremište gdje će se daljnjim očevidom utvrditi uzrok požara – poručuju iz ZET-a

Na križanju Šubićeve i Zvonimirove ulice u Zagrebu u 10.30 sati došlo je do požara u tramvaju broj 5 koji je vozio u smjeru Kvatrića. "Petica" se ispunila dimom, a na teren su izišli i vatrogasci koji su požar ugasili za nekoliko minuta. Nakon kraćeg zastoja, promet je tom trasom brzo normaliziran.

- Na teren je, nakon više dojava, izašlo 13 vatrogasaca s četiri vozila. Otvorenog plamena nije bilo, a radilo se o požaru elektroinstalacija u podnožju tramvaja – kazao je Siniša Jembrih, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

- Ozlijeđenih nema, a vozilo je povučeno u spremište gdje će se daljnjim očevidom utvrditi uzrok požara – poručuju iz ZET-a.

Ključne riječi

Komentara 4

TM
trade_mark
13:22 10.10.2019.

divno. u zagrebu sve polako ali sigurno ide u propast. hvala gospodine bandić što za nas radite ko konj, a neko čo'ek!

DV
dvorskaluda
07:09 11.10.2019.

Kako u ZETu ima sve više uredskih službenika, a sve manje majstora, rezervni se dijelovi rijetko i teško nabavljaju (jer sve mora odobriti centralna služba Onoga čije se ime ne izgovara), činovnici u toj službi križaju proizvoljno s popisa onoo što se njima čini skupo te zamjenjuju jeftinijim (a što poznanik baš ima na zalihama), dobro je da išta vozi.

JO
josmalopanestalo
23:55 11.10.2019.

a ko nov !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije