Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Zapalio se krov zgrade na Ilici, ugašen je nakon sat vremena

Zagreb: Zastoj tramvajskog prometa od Trga dr. Franje Tuđmana do okretišta Črnomerec
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
14.01.2023.
u 15:28

Policija će, kada se ispune uvjeti, obaviti očevid kako bi se utvrdio razlog požara, rečeno je u zagrebačkoj PU

U Ilici, središnjoj zagrebačkoj ulici, u subotu oko 11,30 sati izbio je požar krovišta dvorišnog objekta, vatrogasci su požar ugasili, a ozlijeđenih osoba nije bilo, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj. U PUZ-u kažu da se zapalilo krovište dvorišnog objekta u Ilici 128, a vatrogasci su požar ugasili za oko sat vremena. Nije bilo ozlijeđenih niti nekakve ugroze po život građana. 

Policija će, kada se ispune uvjeti, obaviti očevid kako bi se utvrdio razlog požara, rečeno je Hini u zagrebačkoj PU.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba Siniša Jembrih izjavio je Hini da su vatrogasci dojavu o požaru krovišta u dvorišnoj zgradi u Ilici 128 zaprimili u 11,51 sati.

"Radilo se o požaru drvene zidne obloge i drva naslaganih uz oblogu. Bilo je zahvaćeno i krovište, sve zajedno površine 15 četvornih metara", rekao je.  Vatrogasci su ustanovili da je požarom oštećeno pet četvornih metara zidne obloge terase i zahvaćeno 20 četvornih metara krovišta zgrade.

Intervencija vatrogasaca završila je oko 12,50 sati, a požar je gasilo 13 vatrogasaca sa četiri vozila, dodao je zapovjednik gradske Javne vatrogasne postrojbe.

>> VIDEO Što posjeduje novi ministar Bačić: Plaća od 20.000 kn, kuće, vikendice, štednja u eurima...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije