Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duhan

Zahvaljujući dojavi uhvaćen dvojac s 900 kg duhana

duhan
Duško Marušić/PIXSELL
13.08.2018.
u 11:36

Osumnjičenike u dobi od 31 i 22 godine tereti se za kazneno djelo nedozvoljene trgovine

Zagrebačka policija u četvrtak je, zahvaljujući dojavi da je u zagrebačkoj Dubravi u tijeku pretovar duhana, uhvatila dvojicu muškaraca u čijem je kombiju pronašla gotovo 900 kilograma duhana u listu.

Nakon dobivene informaciju policajci su izašli na teren te su oko 13,30 sati, na livadi u istočnom dijelu Zagreba uočili teretno i kombi vozilo s kojim su dvojica osumnjičenika napuštala mjesto pretovara.

U pretrazi kombija pronađeno je više komada većih kartonskih kutija s ukupno 899 kilograma duhana u listu, dok se još utvrđuje identitet vozača teretnog vozila koji nije tamo zatečen.

Osumnjičenike u dobi od 31 i 22 godine tereti se za kazneno djelo nedozvoljene trgovine, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija koja ih je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu.

>> Pogledajte video - Kako se građani nose s toplinskim valom

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar duka4
duka4
11:57 13.08.2018.

steta da su uhvaćeni, jer taj dvojac pomaze da narod koji puši prodje jeftinije. a kako vi pomazete narodu? dizanjem cijena i ugnjetavanjem za crkavicu.

Avatar indigo25
indigo25
19:12 14.08.2018.

To se u mom mjestu zove Drucker.

Avatar maxist
maxist
12:20 13.08.2018.

Pozivanje vlade na eu direktive za sva poskupljenja odnosi se i na duhan od kojeg država zarađuje (otima 99%)............Nitko nebi ni kupovao ni doma frkao doma da su pljuge 2-3 kn koliko je objektivno zasnovana cijena ............ali oružje,alkohol,zlato ,duhan su profit (ogroman) pa su odlučili liječiti proračun razbojničkim nametima........a...ebe im se za "zdravlje puka"(floskula)...........Uostalom i taj dio tržišta je pokriven njihovim aktivnostima -zaštitom kao i sve mafijaške zemlje.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije