Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački holding

Zahtjev za otpis duga može se predati do 31. srpnja

Zagrebački holding
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
08.07.2015.
u 23:30

Obrada zahtjeva trajat će najkasnije do 30. rujna ove godine

Građani koji ispunjavaju uvjete za otpis dugova po osnovi neplaćenih računa Zagrebačkog holdinga svoje zahtjeve mogu predati do 31. srpnja. Rezultat je to produljenog roka primjene Sporazuma o mjerama za ublažavanje financijskih teškoća određenog dijela građana kojemu je Holding, podsjetimo, pristupio prošlog mjeseca.

Zagrebački holding će sve zahtjeve koji su ispunjeni potpuno i točno, obraditi te izdati potvrde o oprostu duga najkasnije do 30. rujna ove godine.

Zahtjev za otpis duga građani mogu preuzeti u najbližoj poslovnici FINA-e, a predaju ga u urudžbeni odjel/pisarnicu Zagrebačkog holdinga u Ulici Grada Vukovara 41. 

Komentara 1

DU
Deleted user
05:39 09.07.2015.

Ipak bi se trebalo ljude naučiti loviti ribu, a ne joj pokloniti pajceka!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije