Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zagrepčanin oduševljen potezom starice: Ona je junakinja Španskog!

Bakica naravno nije bila ružna nego skromna i da kojim slučajem uđe u onaj film, bila bi prava ljepotica
22. rujna 2018. u 23:53 26 komentara 21931 prikaza
Foto: Zdravko Bošnjak

U Facebook grupi Zakaj volim Špansko lijepa priča objavljena je od strane jednog člana.

Baka potjerala kriminalce u Južnoj Africi E neće moći Baku napali razbojnici i pokušali joj ukrasti auto, njezin odgovor bio je brutalan

"Bakica, moja junakinja, ljepotica Španskog!
Sumorno i hladno subotnje jutro, s padom temperature za desetak stupnjeva u odnosu na dane prije, me dočekalo s neponovljivim prizorom i takvim oduševljenjem te odgovorom na vječito pitanje, zakaj volim Špansko!

Već prošavši grupu kontejnera u različitim bojama na početku ulice, ali baš na početku brojevi od 2 do 12, a noseći neku gajbu u auto, zastanem vidjevši i očekujući da će bakica odložiti, dvije malo veće kartonske kutije, pored kontejnera za papir. Spustih gajbu pored auta i vratim se do kontejnera očekujući da ću te kartonske kutije rado sam rasklopiti i odložiti u veliki kontejner s iritantno malim otvorima! A onda šok! Bakica polako sama trga kutije i komad po komad ubacuje u kontejner za papir", napisao je korisnik koji je zamolio gospođu za sliku kako bi ovjekovječio trenutak.

 | Autor : Zdravko Bošnjak Foto: Zdravko Bošnjak

"Slikaj, ali neću gledati, ružna sam, imam 85 godina!
A onda mi u sjećanje dođe scena iz filma u kojoj volonter u bolnici vidi karakternu ljepotu kao fizičku pa kad izgubi tu moć se iznenadi shvativši da djevojčica, stara oko 12 godina, koja mu je do tada bila lijepa, u stvarnosti ima potpuno unakaženo lice bolešću.
Bakica naravno nije bila ružna nego skromna i da kojim slučajem uđe u onaj film, bila bi prava ljepotica!", piše u ovoj objavi o simpatičnoj baki koja može svima služiti kao primjer pozitivnog ponašanja

 

 

Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
 • Vito:

  nije bila ružna ::: Žalosno je tako opisivati vrijeme starosti i bolesti __ Pojam ružnoće je potpuno osoban, nekom je ružna ruža, nekom je skromna orhideja __ Ili je "u međuvremenu" umrla pa zbog toga piše da je bila??? __ ... prikaži još! Na koji se način "proljepšala"

 • bruno877:

  Ovo je jedna lijepa priča.

 • Avatar arba_arba
  arba_arba:

  hoce bakica, ne znam kako bi 18 godisnjak obavio posao