Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 28. SRPNJA DO 28. KOLOVOZA Vozačima stop od Trga maršala Tita do Draškovićeve

Zagrepčani mjesec dana bez zelenog vala

zgb-zeleni-txt.jpg
Foto: Marko Lukunić
24.07.2007.
u 01:06

Umjesto zelenim valom na dijelu od Trga maršala Tita do Draškovićeve ulice vozači će od 28. srpnja voziti alternativnim putovima. Na zelenom će se valu, nakon što su zamijenjene stare cijevi za vodovod, plinovod i kanalizaciju, postaviti novi asfalt.

Gradski ured za izgradnju grada pokušao je vozačima olakšati potragu za obilaznicama te je izradio kartu s novim ulicama za prometovanje tim dijelom grada.

Vozači koji budu putovali sa sjeverne strane grada, morat će ući u Masarykovu i Teslinu ulici kako bi zeleni val prepriječili preko Trga maršala Tita i Marulićeva trga, odnosno kroz Preradovićevu, Prašku i Palmotićevu ulicu ili preko Strossmayerova trga. S juga će se također preko Trga maršala Tita, ali od strane Savske ulice, uključivati u promet Masarykovom.

Ostale ulice kojima će se voziti s juga prema sjeveru su sljedeće: Gundulićeva, Gajeva, Petrinjska i Praška, koja će od dvosmjerne ulice rezervirane samo za invalide i taksiste postati prometna za sve vozače. Zapad i istok povezat će se Savskom cestom, preko Vukovarske i Avenije Marina Držića na Višeslavovu ulicu i Trg žrtava fašizma, odnosno Branimirovom, preko Mihanovićeve na Vodnikovu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije