Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandićevi kandidati

'Zagrepčani će pobijediti jer znaju tko je što radio'

Milan Bandić (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
02.05.2013.
u 17:04

Ako želite da se nešto kaže, zovite muškarca. Ako želite da se nešto učini, zovite ženu – citirala je S. Švaljek pokojnu britansku premijerku Margaret Thatcher

Listu za Gradsku skupštinu oslonjenu većinom na (poznate) žene i kandidatkinje za dogradonačelnice Sandru Švaljek i Vesnu Kusin predstavio je u Europskom domu Milan Bandić koji prvi put na lokalne izbore izlazi samostalno. Među kandidatima za Skupštinu su atletičarka Sandra Perković, akademkinja Vida Demarin, bivši HDZ-ov ministar Davor Štern, bivša pravobraniteljica za djecu Ljubica Matijević Vrsaljko, književnica Milana Vuković Runjić, atletičarka Ivana Brkljačić, balerina Almira Osmanović, operna pjevačica Sandra Bagarić, glumica Kostadinka Velikovska,... Većina kandidata istaknula je da ih je za ulazak u Bandićev tim motiviralo što je okupio ekipu stručnjaka.

– Ako žellite da se nešto kaže, zovite muškarca. Ako želite da se nešto učini, zovite ženu – citirala je S. Švaljek pokojnu britansku premijerku Margaret Thatcher te objasnila da politika nije ambicija, ali da se osjeća odgovornom sa svojim znanjem pridonjeti društvu.

– Mislim da osobe poput mene, koje su sigurne u svoje znanje, moraju pridonjeti društvu – kazala je Švaljek. Bivša SDP-ova ministrica zdravstva Ana Stavljenić Rukavina kazala je da će ona pomoći sa svojim dugogodišnjim iskustvom u zdravstvu. Bivšoj ravnateljici Kolovićevih dvora V. Kusin sviđa se što se okupila ekipa stučnjaka koji neće raditi po političkom diktatu već svatko u skladu sa svojom strukom. Davora Šterna je za ulazak u politiku motivirala obitelj, jer su svi rođeni u Zagrebu, i ljubav prema gradu.Sam Bandić pozvao je građane da ne vjeruju radiju i televiziji što kažu o njemu već da pogledaju ljude koje je okupio.

– Zašto će Zagrepčani opet pobijediti? Jer znaju tko je što radio – poistovjetio je Bandić  sebe i suradnike sa svim sugrađanima. O projektima kao što su žičara ili denivelacija rotora neće govoriti, kazao je, jer se sve može vidjeti na web stranici „365 dana s vama“.

– Ovo su ljudi s biografijom. Za njih govore djela, a ne riječi – kazao je Bandić.

>> Bandić se zahvaljuje sugrađanima, pročitajte što je napisao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije