Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nema ispravnih autobusa'

Zagrepčane iznenadio autobus na liniji 216: Pogledajte što su poželjeli putnicima

autobus
Foto: Snimio čitatelj
14.06.2019.
u 13:03

Autobus je jučer oko 20 sati stao na stajalište, ali na njemu nije pisao broj linije i smjer već 'Sretan Božić'

Nakon što smo jučer pisali o paklenim vrućinama u zagrebačkim autobusima, javilo nam se mnogo čitatelja sa svojim iskustvima, a posebno zanimljiv je bio autobus na liniji 216.

Autobus je jučer oko 20 sati stao na stajalište, ali na njemu nije pisao broj linije i smjer već 'Sretan Božić'.

Natpis je iznenadio, ali i nasmijao putnike, a ostao je na autobusu i nakon što je naš čitatelj izašao na stajalištu u Dumovcu.

Foto: Snimio čitatelj

– Svi su prigovarali što klima nije radila već je puhao topli zrak. Vozač je rekao kako nema ispravnih autobusa u garaži – rekao nam je čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 6

IR
IroničnoSarkastičniCinik
16:10 14.06.2019.

Autobusi i tramvaji u ZZET-u se već godinama ne održavaju. Rastavi se jedan i čerupaju dijelove za druge i tako u krug. Zato se svako malo kupuju novi autobusi i tramvaji jer nema novaca za stručno i pravilno održavanje.

Avatar zajutrak
zajutrak
13:22 14.06.2019.

Haha, pa neka, nije problem, dobre želje se primaju i nekoliko mjeseci unaprijed .

MA
magnum2013
21:58 14.06.2019.

Mostovi nam se urušavaju, Mile nabavlja knjige za vjeronauk, svaki dan neka zgoda ili nezgoda u našem Zagrebu. To je samo jedan dio što nam dopuštaju saznati. Jeste li primjetili kako brzo na ovim stranicama nestaju članci koji nisu nekomeme po volji. Ništa se ne mijenja u vođenju grada gdje kao i u Saboru vlada " stabilna večina" . Licemjerje, podcjenjivanje građana grada i lopovluk koji nitko ne sancionira. Zato smirite svoje živce i SRETAN VAM BOŽIĆ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije