Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pune ruke posla

Zagrebački vatrogasci intervenirali čak osam puta u manje od dva sata: Gorjele su klime, trava, automobil...

Ilustracija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
15.07.2023.
u 12:36

Intervenirali su u Buzinu, Markuševcu, Sloboštini, Dubravi...

Pune ruke posla imali su jučer u večernjim satima zagrebački vatrogasci. Naime, u svega dva sata, kako doznajemo iz JVP Zagreb, zaprimili su čak osam dojava, nekoliko o požarima na objektima te nekoliko na otvorenom. 

Nešto prije 20 sati intervenirali su na požaru suhe trave u blizini Avenije Većeslava Holjevca, radilo se o površini od 200 četvornih metara, no ubrzo po dolasku, uspješno ugasili požar. Pola sata kasnije, dojava je stigla i iz Horvatove ulice gdje se pak radilo o požaru kante za smeće te je i ta intervencija ubrzo i uspješno završena. 

VEZANI ČLANCI: 

Po dojavi građana, vatrogasci su na teren izašli i na intervenciju u Osječkoj, no po dolasku na lokaciju utvrđeno je kako se ipak nije radilo o požaru. U Palinovečkoj se pak oko 20 sati zapalila vanjska jedinica klime, no otvorenog plamena nije bilo. 

Dva stolca i krpa zapalili su se pak u jednoj podzemnoj garaži u Koledinečkoj, a sa Sloboštine je oko 20 sati stigla dojava o dimu na stubištu jedne stambene zgrade. Ondje se, naime, radilo o požaru TV uređaja kojeg su vlasnici iznijeli na stubište. Prilikom požara oštećena su i jedna ulazna vrata, no vatrogasci su ga ubrzo ugasili te razdimili prostor. 

VEZANI ČLANCI: 

Jučer je oko 21 sat na zagrebačkom Markuševcu gorio i jedan automobil, planule su električne instalacije, no i ta je intervencija ubrzo završena. 

Komentara 1

RA
Raff2
13:43 15.07.2023.

Nepokošena trava, prepuni kontejneri, nepopušena pljuga... normalno da će goriti na ovim vrućinama. Vidite da Možemo jed Lažemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije