Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
485 novozaraženih

Zagrebački Stožer zatražio otvaranje sajmova na otvorenom

Kupci i prodavači napokon nedjeljom na Hreliću nakon okončanja pandemije
Marin Tironi/PIXSELL
02.04.2021.
u 13:10

– Želimo sitne nepravilnosti poravnati. Nije logično da možemo kupovati na tržnici, a ne možemo na sajmovima – kazala je Jelena Pavičić Vukičević

U Zagrebu je danas zabilježeno 485 novozaraženih. "Situacija je ozbiljna, iz toga razloga u utorak sam mobilizirala komunalne i prometne redare kako bi upozoravali građane na nošenje maski, držanje razmaka", kazala je vršiteljica dužnosti gradonačelnice i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević . 

"To se ne može napraviti prisilno, samo razgovorom", dodala je. "Nikakva prisila, zabrana ili represija neće nam pomoći. Jer naši su građani umorni. Slike svega onoga što se odvijalo u Italiji duboko su se urezale u pamćenja ljudi", kazala je.

"Naš Stožer pratit će brojke i reagirat će na sve. Odgovorni smo i želimo biti pravi servis našim sugrađanima, servis koji pomaže i objašnjava zašto se neka odluka donosi", dodala je. Pavičić Vukičević kazala je da su danas imali sastanak te da su na dnevnom redu imali dvije odluke, jedna se tiče karantene u Gradu mladih, a druga se tiče sajmovanja na području Grada Zagreba.

"Želimo sitne nepravilnosti poravnati. Nije logično da možemo kupovati na tržnici, a ne možemo na sajmovima", dodala je.

"Stožer će predložiti da se dopusti otvaranje sajmova na otvorenom", rekla je pročelnica Mirka Jozić. 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
11:22 03.04.2021.

Čisti, apsolutno čisti, predizborni postupak dostojan kepanog kriminalca. Očito nije uzalud tapkala za njim 20 godina. Još jedan dokaz da joj je mjesto u remetincu na ispitivanju kriminala kojeg je naslijedila i bila supočiniteljica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije