Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
huligani, navijači, naši dečki?

Zagrebački HDZ napao zagrebački SDP: Lažu da je premijer nazvao navijače 'našim dečkima'

Zagreb: Mislav Herman održao konferenciju za medije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
22.12.2023.
u 18:29

Zagrebački HDZ prozvao je u petak gradsku organizaciju SDP-a da širi laži o izjavama premijera Andreja Plenkovića, odbacivši tvrdnju SDP-ovaca da je Plenković govoreći o hrvatskim državljanima koji su pušteni iz zatvora u Grčkoj navijače nazvao "našim dečkima".

"Apsolutne su neistine kako je predsjednik Vlade Andrej Plenković nazivao navijače 'našim dečkima'", poručuje u priopćenju zagrebački HDZ. Gradska organizacija SDP-a u petak je, osvrćući se na nedavni sukob između profesora i učenika u jednoj zagrebačkoj školi upozorila da se radi o još jednom primjeru rastućeg vršnjačkog nasilja među mladima i u školama.

U tom kontekstu ocijenili su da je "reakcija premijera i države u slučaju navijača u Grčkoj, koje je premijer nazvao 'našim dečkima', umanjujući njihove huliganske ispade kriva poruka".

Iz zagrebačkog HDZ-a poručili su da je priopćenje "obezglavljene Socijaldemokratske partije u Zagrebu" nastavak pokušaja obmanjivanja zagrebačke i hrvatske javnosti u vezi pitanja hrvatskih državljana uhićenih u Grčkoj. "Pokušaj napada SDP-a Grada Zagreba, koji ne poznaje osnove Ustava prema kojem Republika Hrvatska ima obavezu štititi svoje državljane, jalov je pokušaj skretanja medijske pozornosti na njihovu gradsku organizaciju", naveli su.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije