Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET

Zagrebačka uspinjača neće prometovati zbog servisa

Uspinjača u Zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
29.03.2019.
u 13:57

Zbog redovnog godišnjeg generalnog servisa, zagrebačka uspinjača neće prometovati od ponedjeljka, 1. travnja, do nedjelje, 14. travnja

Zbog redovnog godišnjeg generalnog servisa, zagrebačka uspinjača neće prometovati od ponedjeljka, 1. travnja, do nedjelje, 14. travnja. Uspinjača slovi kao najsigurnije sredstvo javnog gradskog prijevoza, a kako bi tu titulu i zadržala, nužno je izvršiti zakonom propisani godišnji servis koji obuhvaća sva potrebna tehnička ispitivanja te pregled postrojenja, kabina i objekata.

Za putovanje do Gornjeg grada, cijenjenim sugrađanima i posjetiteljima preporučujemo korištenje autobusnih linija 150 (Tuškanac garaža - Gornji grad - Trg bana Josipa Jelačića) i 105 (Kaptol - Britanski trg).

 

Komentara 2

DU
Deleted user
23:42 29.03.2019.

Nije GENERALNI SERVIS nego GODIŠNJI PREGLED/SERVIS , redovni po zakonu obavezni godišnji pregled, koji predhodi GSTPu koji je preduvjet za produženje dozvole za rad, ako je sve u redu tj ako su zadovoljene sve po zakonu određene procedure, koje ćee će osigurati siguran i redovit promet!!!!!!!!!... generalni nikad nije bio a vjerojatno i neće !!! Zagrebu treba nova uspinjača primjerena prostoru i vremenu , ova verzija je iz 1974g (nije obnovljena ona iz 1890, nego potpuno nova, nije zaštičeni spomenik kultur, nego je sredstvo javnog gradskog prometa) , isto kao i tramvaji , autobusi i naravno žičara!!!!!!!!!

Avatar rubinet
rubinet
21:20 29.03.2019.

Zbog servisa ili radi servisa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije