Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na četiri lokacije

Zagrebačka policija: Po nove osobne i putovnice možete i subotom kroz cijeli kolovoz

Zagreb: Velike gužve ispred zgrade Policijske uprave u Petrinjskoj
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/4
04.08.2021.
u 13:07

Iz Policijske uprave zagrebačke također naglašavaju da se subotom se neće zaprimati novi zahtjevi već izdavati izrađene osobne iskaznice i putovnice.

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, Policijska uprava zagrebačka organizirat će svaku subotu u mjesecu kolovozu odnosno 7.8., 14.8., 21.8. i 28.8. 2021. godine u vremenu od 7 do 14 sati uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev, javljaju iz MUP-a. Lokacije su u Petrinjskoj 30, Heinzelovoj 98, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec) i VI. policijska postaja Zagreb (Novi Zagreb).


 
Također naglašavaju da se subotom se neće zaprimati novi zahtjevi već izdavati izrađene osobne iskaznice i putovnice. Kako bi mogli preuzeti svoje nove iskaznice, potrebno je ponijeti potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu (preuzima se osobno). Provjeriti koji je status osobne iskaznice i putovnice može se telefonski putem govornog automata na 01/4563 602 (osobne) te 01/4563 601  (putovnice). 

 

Podsjetimo, cijelog tjedna pred policijskim upravama gužve su velike, a mnogi satima u redu čekaju da podnesu zahtjev za izradu novih, modernih iskaznica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije