Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI RADOVI

Kritizirali Bandića: Ima tvrtki kojima nije problem raditi u dvije smjene

Radovi
Foto: HSS
1/2
22.08.2017.
u 12:22

Predlažu da se kod budućih ugovaranja radova u ugovore stavi i klauzula rada u dvije smjene.

Zagrebački HSS kritizira gradonačelnika Milana Bandića zbog ljetnih radova koji predugo traju te time stvaraju probleme građanima. 

"HSS Grada Zagreba želi upozoriti javnost i gradonačelnika na neke nelogičnosti vezane za ljetne radove oko obnove najfrekventnijih prometnica (Vukovarska, Bukovačka) i ostale prometne infrastrukture u Zagrebu. Naime svjedoci smo radova koji traju predugo i koji se rade netransparentno i stihijski. Posljedice toga su prometne gužve prilikom dolaska i odlaska s posla brojnih građana koji su se u velikoj mjeri vratili sa svojih godišnjih odmora", pišu iz HSS-a te dodaju kako nisu protiv obnove prometnica već za efikasniji i transparentniji način rada.

"Ovako građani Zagreba, a i mi u HSS-u, imamo osjećaj kako netko namjerno razvlači trajanje radova i radne sate za nešto što se može obaviti brže i jeftinije, ali očito nekome kao da to nije u interesu", poručuju iz zagrebačkog HSS-a.  Predlažu da se kod budućih ugovaranja radova u ugovore stavi i klauzula rada u dvije smjene. "Uvjereni smo da na tržištu postoje hrvatske tvrtke kojima to nije problem, a i radnicima bi bilo jednostavnije kada ne bi radili samo po najvećem suncu", zaključuju iz HSS-a. 

Ključne riječi

Komentara 20

GG
ggredicak
20:50 22.08.2017.

ja sam clan hss-a Oroslavje pa bi porucio kolegama koji kopaju nos i cesu guzice da malo idu samo stajat kraj asfalta kod finisera pa da vide tih 175celzijusa. Te nek vide uvjete rada za mizerne plaće ispod prosjeka tih radnika. Niko ne pita sta je s tim ljudima, kakvi su to uvjeti rada te zasto nemaju benificirani radni staž. a A politicari uhljebi nek se pokriju po glavi jer da rade takav posao ko i ti asfalteri, posrali se bi u gace....

DO
dopizdilomi
08:45 23.08.2017.

Da, ima takvih tvrtki ali ne mogu proći i zadovoljiti "natječaj".

Avatar liquidsky
liquidsky
14:59 22.08.2017.

I opet se nesavjesni nezahvalnici nešto bune. Možete se do preksutra koprcati u svojim kritikama ali nas većinu to nije briga i možemo se samo smijati vašim riječima. Što god naš Veliki Vođa odluči, osmisli, nadzire i provodi, nama je više od puke zadanosti. Nitko ne može narušiti našu ljubav prema Milanu Bandiću. Bunite se koliko želite, ništa vam od toga. Jedan je Vođa, najbolji na svijetu. On zna što, kako, gdje i koliko. Otkud vam pravo na sumnju u njegove sposobnosti, karakter i namjere? Sramite se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije