Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrom društvu

Zagreb među gradovima koje ove godine 'morate vidjeti'

muzej prekinutih veza
Anto Magzan/PIXSELL
25.01.2013.
u 10:01

Krenite prije nego što Hrvatska 1. srpnja uđe u EU kako biste izbjegli navalu turista, savjetuju na modnom portalu Rafinery 29

Muzej prekinutih veza doveo je glavni grad Hrvatske na listu najpoželjnijih mjesta koje ove godine 'morate posjetii'. Riječ je o izboru modnog portala Rafinery 29 koji je Zagreb uvrstio na popis s Istanbulom, Dohom, Havanom, francuskim Lensom, Mexico Cityjem...

– Nitko ne voli biti sam na Valentinovo pa bi ove godine, umjesto uobičajenog srcedrapateljnog filma i hrane iz dostave mogli naći put do Zagreba i u Muzeju prekinutih veza otkriti što ostaje iza slomljenih srca i možda donirati 'ostatke' iz neke svoje propale ljubavne veze, navodi se na portalu. 

Za smještaj preporučuju pansion Studio Kairos, iznajmljivanje bicikla i istraživanje lokalne kuhinje. 

Krenite prije nego što Hrvatska 1. srpnja uđe u EU kako biste izbjegli navalu turista, savjetuju. 

>>Dolac i Muzej prekinutih veza u The Independentu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije