Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službe u pripravnosti

Zagreb je spreman za opasno nevrijeme

nevrijeme Zagreb
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
21.10.2014.
u 15:37

Iz Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama mole građane da budu na oprezu, obzirom na to da su najavljene jake vremenske neprilike u cijeloj zemlji

Grad je bez gradonačelnika, komunalna tvrtka Zagrebački holding bez predsjednika, ali Zagreb je spreman i na najveće oluje. To se dade iščitati iz priopćenja Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama, odaslanog uz najave nevremena nad Hrvatskom.

- Povodom upozorenja na opasne vremenske prilike kojega je izdao Državni hidrometeorološki zavod Republike Hrvatske, Odjel za vremenske analize i prognoze obavještavamo građane da je održan sastanak svih gradskih ureda, komunalnih službi i operativnih snaga - piše u priopćenju. Ističe se da su sve službe u pripravnosti i da se ne očekuju veći problemi na području grada.

Ipak, zbog predostrožnosti, iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama sve građane mole za oprez, ponajviše u prometu.

>>Zoran Vakula: Stiže nevrijeme i osjetno će zahladiti

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
23:29 21.10.2014.

Kalinicu majstore, kako si samo spremio grad za kataklizmu, ipak zavrijedjujes placu od 16 tisućica kuna

Avatar liquidsky
liquidsky
09:22 22.10.2014.

Strašno nevrijeme. Da nema Kalinića danas bi u Zagrebu bilo pola milijuna mrtvih. A svojim telekinetičkim sposobnostima Kalinić vjerojatno preusmjerava zračne mase prema Mađarskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije