Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaćin ILGA EURope

'Zagreb je grad istinske tolerancije, siguran i gostoljubiv'

Povorka ponosa 4 (1)
Marko Lukunić/Pixsell
29.07.2013.
u 14:03

Na Konferenciji, naglašeno je, očekuje se oko 300-tinjak sudionika iz 45 europskih zemalja, pa je on ujedno i prigoda za dodatnu turističku promidžbu Zagreba i Hrvatske

Grad Zagreb će biti pokrovitelj ILGA Europe konferencije, koja će se u hotelu Sheraton održati od 23. do 27. listopada, a gradonačelnik Milan Bandić obećao je predstavnicima udruga Kontra i Iskorak logističku i drugu potporu, ističući da se Zagreb pokazuje kao "grad istinske tolerancije, kao siguran i gostoljubiv grad."

- Konferencija se svake godine organizira u drugoj zemlji (zadnja je bila u Dublinu), a za ovogodišnju je, na konferenciji u Torinu 2011. odabran Zagreb, istaknula je koordinatorica Lezbijske grupe Kontra i članica izvršnog odbora ILGA Europe Sanja Juras.

Na Konferenciji, naglašeno je, očekuje se oko 300-tinjak sudionika iz 45 europskih zemalja, pa je on ujedno i prigoda za dodatnu turističku promidžbu Zagreba i Hrvatske. U tom smislu direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Amelia Tomašević, koja je također sudjelovala na današnjem sastanku, potvrdila je angažman i svesrdnu pomoć TZ Grada Zagreba.

>>Iskorak napao ministra Bauka: Istospolne obitelji nazvao 'to'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije