Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena Centar

Zagreb dobio najmoderniju kuglanu u ovom dijelu Europe

kuglanje
PR odjel Arena Centar upravljanje d.o.o.
27.01.2012.
u 09:30

Kompleks koji se prostire na oko 2500 četvornih metara ima 24 staze, a kako poručuju organizatori, u ovom se novootvorenom prostoru nalazi još i osam profesionalnih biljarskih stolova, caffe bar, lounge galerija i terasa

Najmodernija kuglana ovog dijela Europe otvorena je u prostorima Arena Centra, a u cilju afirmacije kuglanja kao sporta, ali i amaterske zabave. Kompleks koji se prostire na oko 2500 četvornih metara, ima 24 staze, a kako poručuju organizatori, u ovom se novootvorenom prostoru nalazi još i osam profesionalnih biljarskih stolova, caffe bar, lounge galerija i terasa.

Prvu kuglu bacili su Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, te Vedran Režić, predstavnik tvrtke Fitsport, Gary Burrows, direktor Arena Centra, i Phil Evans, glavni izvršni direktor tvrtke TriGranit Management Corporation.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
10:29 27.01.2012.

Jeb*** to nam je falilo. Sad će gospodarstvo naprijed na raketni pogon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije