Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni kongres

15.000 Jehovinih svjedoka stiže u Zagreb, oko Arene posebna regulacija prometa

Arena Zagreb
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
03.08.2015.
u 22:35

Uz Jehovine svjedoke iz cijele Hrvatske, na kongres će doputovati delegati i posjetitelji iz Italije, Austrije, Mađarske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, kao i iz Češke Republike, Slovačke, Portorika i Sjedinjenih Američkih Država.

Jehovini svjedoci ovaj će u petak 7. kolovoza započeti s godišnjim kongresom u Areni Zagreb. Tema je ovogodišnjeg programa “Ugledajmo se na Isusa!” Kongres koji traje do ponedjeljka 9. kolovoza, ove godine iznimno je važan jer je međunarodni.

Naime, uz Jehovine svjedoke iz cijele Hrvatske, na kongres će doputovati delegati i posjetitelji iz Italije, Austrije, Mađarske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, kao i iz Češke Republike, Slovačke, Portorika i Sjedinjenih Američkih Država.

Procjenjuje se da će programu ovog posebnog kongresa u Areni Zagreb prisustvovati oko 15.000 osoba, zbog čega će oko Arene Zagreb tri dana trajati posebna regulacija prometa. 

Promet će biti zabranjen, osim za vozila ZET-a, u ulici V. Vukova u desnom prometnom traku uz dvoranu Arena 7. i 8. kolovoza u vremenu od 7 do 9.30 sati  i od 17 do 19 sati, te 9. kolovoza od 7 do 9.30  i od 16 do 17 sati

Promet će biti zabranjen, osim za vozila ZET-a, i na prometnici uz zapadnu stranu Arene od Jaruščice do izlaza iz parkirališta Arene 7. i 8. kolovoza od 17 do 19 sati i 9. kolovoza od 16 do 19 sati.

Bit će na snazi i zabrana prometa na Servisnoj cesti uz zapadnu stranu Velesajma u pravcu juga od ulaza u Zagrebparking do Av. Dubrovnik, osim za vozila ZET-a

Za ZET-ovu autobusnu liniju privremeno se ukida stajanje na stajalištu  kod Arene.

 

Komentara 31

AN
anchikabu
00:58 04.08.2015.

Čini se da smo pretjerali s pravima svih i svačega...posebna regulacija prometa radi Jehovinih?!?!! A ljudi su njurgali za istu povodom mimohoda...

Avatar liquidsky
liquidsky
11:58 04.08.2015.

Zagreb je postao rob svih mogućih sr..., od političkih do ovakvih banalnih gluposti. Tko je ovima uopće dopustio okupljanje i tko se uopće usuđuje maltretirati građane Zagreba s neprekidnim prometnim zabranama i regulacijama? Otkuda pravo nekome da stalno utječe na normalan život stanovnika ovog grada ako to nije od šireg društvenog značenja? Znamo tko to čini: političari i nesposobna prometna policija koja će i zbog kokoši na cesti blokirati sve živo. Po čemu je okupljanje Jehovinih svjedoka društveno važna manifestacija, kakav je to bezobrazluk od organizacije prometa?

TN
True_neutral
09:32 04.08.2015.

Jednom sam pustila dvojicu jehovinih svjedoka u stan i pitala o čemu žele razgovarati. Bili su zbunjeni, da nikad nisu došli tako daleko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije