Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zabavni Uskrs u City Centru one započeo je već prošlog vikenda!

CCO
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/8
PR
Autor
PR članak
14.04.2014.
u 14:52

City Center one u Zagrebu i u suradnji s Večernjim listom ovaj je vikend pripremio brojna iznenađenja za cijelu obitelj. Zabavna događanja uoči Uskrsa odvijala su se u subotu i nedjelju u dva trgovačka centra, City Centeru one West i City Centeru one East.

Iz bogatog programa od 11 do 19 sati posjetitelji su mogli birati posjet Zekolandu uz fotografiranje se s uskrsnim zekom uz slatka iznenađenja. Fotografiranje s uskrsnim zekom uz fotografiju za uspomenu omogućio je HP koji je odmah i printao slike. Svi koji su za slikanje sa zekom koristili smartphonove mogli su svoju fotografiju poslati na City Center one Facebook stranicu te osvojiti poklon bonove City Centera one od dvjesto kuna.

Mali posjetitelji su vrijeme provodili u likovnoj radionici uz oslikavanje pisanica, facepainting i nastup klauna Balonka i dječje igre za što se pobrinula Animino animacija. Kako bi sve bilo popraćeno pjesmom pobrinuli su se zabavni dječji zborovi Kikići i Bajke, a Teatar Oz razveselio je prisutne kazališnom predstavom Pra priče.

Osvježenje i slatke zalogaje djeca su potražila uz Smoki, čokoladne bananice i Cocktu.

Svi posjetitelji koji su 12. i 13. travnja obavili kupnju u bilo kojem City Centeru one u minimalnom iznosu od 50 kuna mogli su sudjelovati u nagradnoj igri te osvojiti novčane nagrade na MasterCard kartici u iznosu od 2.000, 1.000 ili 500 kuna.

Voditeljica programa Iva Šulentić izvukla je u nedjelju na kraju programa, uz prisutnost javnog bilježnika i komisije, i sretne dobitnike vrijednih nagrada koje ovim putem i objavljujemo:

1. nagrada 2000 kn na MasterCard kartici
Štefan Štern, zagreb
Marijana Sokolović, Zagreb

2. nagrada 1.000 kn na MasterCard kartici
Lana Petran, Rakitje
Jasminka Lavrenčić, Zagreb

3. nagrada 500 kn na MasterCard kartici
Antun Paver, Zagreb
Željko Starčić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?