Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet mladih

Zabavni kviz znanja za samoborske školarce

Mladi
ARHIVA
18.08.2010.
u 11:11

U svakoj će se od pet samoborskih škola međusobno natjecati četiri ili pet tročlanih učeničkih ekipa.

Iako su prošlotjedni Međunarodni dan mladih zbog godišnjih odmora propustili zajednički proslaviti, članovi Savjeta mladih grada Samobora svojim sugrađanima osnovnoškolske dobi pripremaju i te kako aktivnu jesen.

Kako najavljuju članovi Savjeta, početak nove školske godine pretvorit će zgrade pet osnovnih škola samoborskog područja u moderna borilišta najmoćnijim oružjem – znanjem!

– Na prošloj smo sjednici Savjeta odlučili ove godine svu energiju usmjeriti upravo na osnovnoškolce i dokazati im da i znanje može biti zabavno – objašnjava Petra Matijaščić iz Savjeta mladih grada Samobora i otkriva pravila kviza znanja koji će na učenje potaknuti sve samoborske školarce.

– U svakoj će se od pet samoborskih škola međusobno natjecati četiri ili pet tročlanih učeničkih ekipa, i to odgovarajući na pitanja iz različitih nastavnih predmeta. Najbolja od njih u drugom će krugu natjecanja snage odmjeriti s pobjedničkim ekipama ostalih četiriju škola, a nastavnici će biti zaduženi za smišljanje što boljih i maštovitijih pitanja – tumači P. Matijaščić. Ipak, budućnost je samoborskog kviza znanja još uvijek, kaže, neizvjesna.

– Konačno pokretanje projekta ovisi o suglasnosti Grada i ravnatelja pet uključenih obrazovnih ustanova – podsjeća ona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije