Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekreacija za djecu

Za školarce besplatna škola tenisa u Dugavama

teniski klub movens
TK Movens
05.04.2013.
u 17:00

Školica traje od 8. travnja do 4. svibnja, a treninzi će se odvijati tri puta tjedno po sat vremena u grupama od šestero do osmero djece

Tenis klub Movens iz Dugava na terenima Tenis centra Dugave od 8. travnja do 4. svibnja 2013. godine organizira besplatnu školu tenisa cilj koje je, osim upoznavanja i podučavanja djece teniskom sportu, ujedno i prevencija ovisnosti i neprihvatljivih oblika ponašanja te poboljšanje zdravstvenog i psihofizičkog stanja djece.

– Želimo taj sport učiniti pristupačnijim. Tenis nije nimalo skuplji od drugih sportova, primjerice nogometa, iako se vrlo često percipira na takav, posve pogrešan način. Važno je da ljudima dokažemo da je tenis sport koji nužno ne zahtijeva velika financijska ulaganja. U prvoj školici koju smo organizirali sudjelovalo je 80, a u drugoj čak 100 učenika i želja nam je da se i ove godine prijavi što veći broj djece. Budući da se iz godine u godinu broj zainteresiranih polaznika povećava, dobro smo ekipirani i spremni prihvatiti i organizirati veći broj grupa – kazao je trener Markica Mustapić, koji besplatnu školu tenisa organizira već dvije godine.

Besplatni program za školarce od 6 do 12 godina provodit će se 3 puta tjedno po sat vremena, u grupama od šestero do osmero djece. Na kraju programa organizirat će se i veliki završni turnir za svu djecu, a svima se smiješe medalje jer su sva djeca sudionici ujedno i pobjednici. Dodatne informacije i detaljan raspored treninga dostupni su na stranici Teniskog kluba Movens www.tk-movens.hr ili pozivom na broj 098-664 982.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije