Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi

Za sav promet zatvara se raskrižje Mirnovečke i Svetonedeljske ulice

Karta s obilaznim pravcima
VL
31.07.2010.
u 06:28

U ponedjeljak, kad počinju radovi na raskrižju, vrijedit će i nova prometna regulacija

Raskopane ceste, prašina i bageri bit će još neko vrijeme svakodnevica Samoboraca. Tek što su radovi na rekonstrukciji kolnika u Obrtničkoj i Stražničkoj ulici došli svome kraju i Obrtnička se za sav promet treba otvoriti već danas, dok se Stražnička otvara sljedeći tjedan, počinju novi radovi. Od ponedjeljka u 6 sati za sav se promet zatvara raskrižje Svetonedeljske i Mirnovečke ulice.

Traži se strpljenje

– Raskrižje se zatvara zbog radova na rekonstrukciji kanalizacije i bit će zatvoreno do 13. kolovoza do 18 sati – poručuju iz Komunalca.

I tu će vrijediti privremena regulacija prometa. Tako će promet na raskrižju biti preusmjeravan na Zagrebačku ulicu, Ulicu Ivana Gundulića i Perkovčevu.

– Upozoravamo građane da obrate pozornost na privremeno postavljenu prometnu signalizaciju i molimo ih za strpljenje – kažu u Komunalcu.

Nagomilalo se i smeće

No, isti dan kad počinju radovi na raskrižju Svetonedeljske i Mirnovečke, počinju i u Ulici Marka Vukasovića i Mokričkoj ulici. One se također zatvaraju za sav promet, a automobilima do svojih kuća neće moći prolaziti niti stanari u tim ulicama. Takva situacija trajat će tri tjedna.

– Stanarima predlažemo da za vrijeme rekonstrukcije parkiraju na parkiralištu kod Osnovne škole Samobor – upućuju iz Komunalca.

No, što je s odvozom smeća za vrijeme radova? Naime, zbog rekonstrukcije kolnika u Obrtničkoj i Stražničkoj, ali i u Ulici Stanka Vraza, Pavla Žegarca, Augusta Šenoe, Marka Vukasovića, Mokričkoj, Kirinovoj i Ulici Maje Strozzi, smeće se nije moglo pokupiti u četvrtak, kad je bilo predviđeno po rasporedu. Stoga iz Komunalca obavještavaju građane da će otpad pokupiti danas do 7 sati.

A dok će trajati radovi u Vukasovićevoj i Mokričkoj raspored odvoza smeća, kažu u Komunalcu, ne bi se trebao mijenjati. Prva tura smeća odvozi se već u ponedjeljak, no u četvrtak se neće odvoziti jer je tada državni praznik, a Komunalac na državne praznike i blagdane ne odvozi otpad. Stoga će kante za smeće isprazniti u subotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije