Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar posao?

Za šator na Jelačićevu trgu za tri mjeseca platio tek 81 tisuću kuna

Ugostiteljski šator
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.11.2011.
u 15:14

– Ne određuje gradonačelnik tko će dobiti šator, već se provodi javni natječaj – komentirao je Milan Bandić.

Veliki ugostiteljski šator i ove je godine postavljen na Trgu bana Jelačića. Na natječaju je pobijedio Josip Katić koji će za tri mjeseca držanja šatora na najatraktivnijoj lokaciji u gradu platiti tek oko 81 tisuću kuna. Točnije, 27 tisuća kuna na mjesec. Kako je to moguće i vrijedi li glavni zagrebački trg samo 27 tisuća kuna na mjesec, pitao je novinar Radio Sljemena gradonačelnika Milana Bandića za njegova gostovanja na radiju.

– Ne određuje gradonačelnik tko će dobiti šator, već se provodi javni natječaj. Svatko se mogao natjecati i, ako je pobijedio gospodin Katić, treba sad samo vidjeti je li poštovana procedura – komentar je gradonačelnika Bandića na novinarski upit.

Ključne riječi

Komentara 9

VE
vedr4n79
18:05 02.11.2011.

seljak ostaje seljak, pored svih kafića, restorana, bonita i pingvina, štandova sa vinom i kobasicama, naseru na sred Trga glavnog grada šator za kirvaje...nek stave i tezge sa kineskim igračkama, šlapama i motikama, pa bu se Bandić osećal kak doma...ljudi ajmo delat

TO
tor
20:34 02.11.2011.

opet ruglo usred grada!!! bandi* se voli pozivati na uređenje beča, pa nek ode pogledati kako oni uređuju svoj trg! ovakav šator nek si postavi u poganoj vlaki! još samo da se pojave ražnjevi sa janjcima i odojcima! sram me je kaj sam zagrebčanec!

DO
doktorica
15:54 02.11.2011.

šatoru nije mjesto na Trgu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije