Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Za odlagalište 
na Jakuševcu čistilica i električna cisterna

13. listopada 2015. u 21:15 5 komentara 606 prikaza
Odlagalište otpada Jakuševac
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL

Električnu cisternu i čistilicu za održavanje odlagališta otpada Jakuševec/Prudinec nabavit će podružnica ZGOS. Vrijednost investicije je 2,2 milijuna kuna bez PDV-a, od čega je ZGOS osigurao 1,32 milijuna kuna, a Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će sudjelovati sa 40 posto, tj. 880.000 kuna.

– Vozila će se koristiti za održavanje odlagališta: čišćenje i pranje prometnica, polijevanje prometnica u svrhu smanjenja prašine na i oko odlagališta – poručili su iz ZGOS-a. Ta podružnica dosad nema nijedno vozilo na plin i struju, a ni sestrinska podružnica Čistoća nema u svom voznom parku vozila na električni pogon. 

Miroslav Škoro i Andrej Plenković
brifing zbog krize
Sastanak s premijerom? SDP i Most idu, Škoro će pričekati poziv
A1 Leadership Talks
DONOSI A1
Oni stoje iza proizvoda i tvrtki zbog kojih naši ljudi ostaju u Hrvatskoj: Poslovi budućnosti već danas su tu, viličaristi postaju menadžeri robotskih flota
 • Avatar Duran Duran
  Duran Duran:

  Jao ,gluposti -parfemom polijevati drek u nadi da više nebu smrdel.

 • Deleted user:

  Evo i opet prigode da se spomene nepotrebno bacanje novca na velebne zahode i fontane, na zaista prekomjerno visoke plaće gradskih službenika (srednja sprema; vozači, arhivari,administratori,domari imaju plaće oko 6.500,00 kn neto), umjesto da se naš novac troši nama i ... prikaži još!i našoj djeci na korist.

 • Deleted user:

  Otpad i gospodarenje njime su još jedna farsa u režiji prvog čovjeka Grada; mi, građani Zagreba, odvajamo i odvajat ćemo otpad, o svom trošku ga voziti ili plaćati prijevoz u reciklažna dvorišta, ali zato nećemo plaćati jeftiniji odvoz otpada Čistoći. Dapače!