Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eko čišćenje

Za odlagalište 
na Jakuševcu čistilica i električna cisterna

Odlagalište otpada Jakuševac
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
13.10.2015.
u 21:15

Električnu cisternu i čistilicu za održavanje odlagališta otpada Jakuševec/Prudinec nabavit će podružnica ZGOS. Vrijednost investicije je 2,2 milijuna kuna bez PDV-a, od čega je ZGOS osigurao 1,32 milijuna kuna, a Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će sudjelovati sa 40 posto, tj. 880.000 kuna.

– Vozila će se koristiti za održavanje odlagališta: čišćenje i pranje prometnica, polijevanje prometnica u svrhu smanjenja prašine na i oko odlagališta – poručili su iz ZGOS-a. Ta podružnica dosad nema nijedno vozilo na plin i struju, a ni sestrinska podružnica Čistoća nema u svom voznom parku vozila na električni pogon. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Duran Duran
Duran Duran
22:44 13.10.2015.

Jao ,gluposti -parfemom polijevati drek u nadi da više nebu smrdel.

DU
Deleted user
21:39 13.10.2015.

Evo i opet prigode da se spomene nepotrebno bacanje novca na velebne zahode i fontane, na zaista prekomjerno visoke plaće gradskih službenika (srednja sprema; vozači, arhivari,administratori,domari imaju plaće oko 6.500,00 kn neto), umjesto da se naš novac troši nama ii našoj djeci na korist.

DU
Deleted user
21:43 13.10.2015.

Otpad i gospodarenje njime su još jedna farsa u režiji prvog čovjeka Grada; mi, građani Zagreba, odvajamo i odvajat ćemo otpad, o svom trošku ga voziti ili plaćati prijevoz u reciklažna dvorišta, ali zato nećemo plaćati jeftiniji odvoz otpada Čistoći. Dapače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije