Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jastrebarsko

Za novi pješački most u perivoju Erdődy prikupili 150.000 kuna

Jastrebarsko Lidl most
Jakov Novak
25.04.2014.
u 16:12

Time smo pokrili trećinu troškova gradnje – rekao je gradonačelnik Zvonimir Novosel, zahvaljujući Lidlu Hrvatska na skupljenom novcu za izgradnju

Grad Jastrebarsko uskoro će dobiti novi pješački most u perivoju Erdődy. Rezultat je to akcije trgovačkog lanca Lidl kojom je prikupljeno 150.000 kuna za njegovu gradnju.

Novac je predsjednik uprave Lidla Hrvatska Boris Lukšić svečano predao gradonačelniku Zvonimiru Novoselu.

– Ovim smo pokrili trećinu troškova gradnje pa novac sada možemo preusmjeriti na druge stvari. Zahvalni smo Lidlu i nadamo se da ćemo ostvariti još ovakvih privatno-javnih partnerstva – izjavio je Novosel.

>>Ovo je jedini hrvatski grad s nagradom Europske komisije

Komentara 1

NO
novkovka
11:58 28.04.2014.

lijepo.taj novac smo skupili svi mi kupci u Lidlu iz Jastrebarskog i svih koji su u prolazu.neka se samo napravi most čim prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije