Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNO LUDILO ZAHVATILO HRVATSKU

Za finale traže i 3000 kuna po ulaznici!

24.01.2009.
u 18:29

Rukometno ludilo uistinu je zahvatilo Hrvatsku, a oni koji su u svemu tome ostali "hladne glave" odlučili su to lukavo iskoristiti. Iako se već danima priča da karata za polufinale i finale Svjetskog rukometnog prvenstva nema, za one najupornije još uvijek ima nade. No, ako želite ulaznice za ovaj sportski spektakl budite spremni posegnuti duboko u svoj džep.

U nekoliko minuta rasprodane i posljednje ulaznice

Karte za finale i polufinale, naime, na raznim stranicama oglasnika dosežu basnoslovne cijene. Ako žarko želite biti dijelom spektakla i zakoračiti na tribine zagrebačke Arene tijekom polufinalne ili finalne utakmice, za to zadovoljstvo platit ćete nekima čak i 3000 kuna!

Dok je to tek najviša cijena koju smo među oglasima pronašli, ni ostale nisu puno niže niti pristupačnije. Prosječna cijena ulaznica za iste utakmice je 2000 kuna, a popriličan je broj onih koji će na ovom "poslu" zaraditi nekoliko prosječnih hrvatskih plaća, jer karte se nerijetko prodaju u "paketu" po tri ili četiri. Cijena pri tome ne pada.

Tek nešto niže cijene postižu karte za polufinale u Splitu - 1500 kuna. Isto toliko, a kod nekih "prodavača" i više, izdvojit ćete ukoliko želite vidjeti i utakmicu u kojoj će se zasad nepoznate reprezentacije boriti za treće mjesto.

Gotovo dvostruko manje s(p)retni vlasnici karata traže za "obične" utakmice drugog kruga, pa tako za utakmice hrvatske reprezentacije 24. i 25. siječnja treba izdvojiti oko 600 kuna. No, ako želite gledati veliki dvoboj hrvatske i francuske reprezentacije, to vas može stajati i do 1000 kuna.

Iako su se pojavile neke glasine da ulaznica još ima na blagajnama Arene, ulaznica nema.
- Ne možete ovdje biti bez akreditacije, morate se udaljiti, - poručivali su zaštitari tvrtke Bilić-Erić, vidljivo živčani zbog stalnih upita građana koji su tijekom jutra navraćali do Arene u potrazi za kartama.

Iako se ljubav prema sportu, u ovom slučaju rukometu, zasigurno ne može mjeriti novcem, realno je za očekivati da će toliko novca za utakmice od kojih se očekuje spektakl izdvojiti tek najvatreniji navijači. Ne treba naglašavati i - dobrostojeći.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije