Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolnica goljak

Za bolju komunikaciju mame i bebe – gimnastika za dojenčad

djeca
Marko Prpic/PIXSELL
19.10.2012.
u 16:05

Program baby fitness prezentiran je u sklopu radionice “Potaknimo kretanje” u povodu Svjetskog dana kostiju

U povodu Svjetskog dana kostiju i zglobova u dječjoj dobi Dječja bolnica Goljak te Lidl Hrvatska organizirali su radionice pod motom “Potaknimo kretanje”. Tako je u sklopu programa demonstriran i tzv. baby fitness, koncept rane dojenačke gimnastike koji, osim što uklanja stres i nesigurnost majke, uvelike utječe na razvoj djeteta.

– Program je pokrenuo UNICEF, a donedavno se provodio u obiteljskom centru grada Zagreba, no sada ga provode tek pojedini fizioterapeuti – rekla je pedijatrica Giovana Armano, dio tima za fitness beba. Osim nje, još ga čine fizioterapeut, psiholog i logoped, a cilj je poboljšati komunikaciju između bebe i mame.

Komentara 1

ZJ
zivot je lijep
16:09 20.10.2012.

nije bolnica Goljak, nego Dječja bolnica SREBRNJAK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije