Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LICITACIJA

Za bijeli Lamborghini nitko nije imao 250 000 kuna pologa

'29. 04..2011., Zagreb -  U skladisutu AK Siget, Vukvarska 222 odrzana je drazba rabljenih i zaplijenjenih automobila. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
29.04.2011.
u 23:45

Početna cijena skupog "bika" bila je 1.020.000 kuna, a licitiralo se i za dva Mercedesa, Porsche Cayenne itd.

Na dražbi zaplijenjenih vozila Auto moto kluba Siget ponuđeni su neki atraktivni automobili – poput dva Mercedesa te Porscheova terenca, koji bi s početnom cijenom od 290.000 kuna bio glavna zvijezda neuspjelog licitiranja da nije bilo i jednog superautomobila, za koji je unatoč vrtoglavoj cijeni bio zainteresiran i predsjednik Stranke Roma Hrvatske Ramo Dedić, ali kaparu nije uplatio nitko.

Neprodan za milijun kuna

Bijeli sportski ljepotan već je početnom cijenom premašio milijun kuna – malobrojni ponuđači koji su se prijavili da uplate jamčevinu od 25 % početne cijene, ali to nisu i učinili, nadmetanje bi morali početi od 1,020.000 kuna. Takva cijena nije neuobičajena za noviji model Lamborghini Murciélaga, a ovaj koji je bio na ponudi je iz 2007. – model 6.2 V12, s 572 konjske snage. Pokraj Lamborghinija, atraktivna su bila i dva Mercedes Benza CL500, iz 2001. i 2002., s početnom cijenom od 120 i 160 tisuća kuna, te Porsche Cayenne turbo iz 2004. No, ni za jednog nitko nije uplatio polog te će se možda prodati tek na sljedećoj dražbi, s 20 % ili 30 % manjom početnom cijenom.

Odrekli se svog vozila

Na dražbi su ponuđena, za dijelove i brojna oštećena ili karambolirana vozila – uglavnom bivše vlasništvo stranih državljana, koji su se nakon prometne nesreće u Hrvatskoj odrekli svog vozila da ne bi platili troškove prijevoza – te rabljeni i novi autodijelovi, ali i skupocjene cestovne jurilice, što je uz osobe koje su najavile nadmetanje pa onda odustale, pobudilo najviše zanimanja.

Komentara 1

LU
lutomirski
07:08 03.05.2011.

Ima budala koji i takve kante kupuju, kakva to mora biti želja i ponos da se izrazi da on može voziti takvu kantu a ti ne !!!!!!!!!! nemožeš uči normalno a niti izači i zato dadnu toliko novaca, to suu dojućer bili siromaci sad hoće da se pokažu, ili im je ćaća imao fabriku u Hrvatskoj, sve su ti novci zarađeni na muljažu i prevaru, ja mislim da u Hrvatskoj ima jako malo ljudi za koje se može reći da su na pošten naćin došli do novca !!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije