Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje na Sljemenu

Vučnica na Sljemenu izvan funkcije zbog servisa

nocno skijanje, Sljeme (1)
Daniel Kasap/Pixsell
23.02.2012.
u 15:50

Dok je vučnica na servisu, noćnog skijanja nema do daljnjeg, dok se trosjed ne stavi u funkciju

Ključne riječi

Komentara 3

KL
Klikaralo
19:16 23.02.2012.

Gospon NOVINAR! Vucnica VUCE! Ona VUCE skijase koji STOJE na skijama! Na sedeznici se SJEDI! Dok ste upotrijebili rijec TROSJED, niste mogli upotrijebiti rijec VUCNICA jer jos nisam vidio zicaru koja VUCE sjedala, nego ona VISE sa zice! Ovo na slici ergo mora biti SEDEZNICA! Zasto ja pisem velikim slovima? :o)))

TO
tor
21:11 23.02.2012.

a kaj on jadan zna kaj je vlečnica ili sedežnica, kad toga na kamenjaru nema! hebote, kakvi su to remonti i servisi žičare u sezoni skijanja!! to samo kod nas ima. pa za servisiranje su imali cijelu godinu, a sezona skijanja je i tak samo dva mjeseca. sve izgleda koda nam posao na sljemenu sa skijanjem vode beduini koji snijega nisu vidli!

TO
tor
21:12 23.02.2012.

a kad smo već kod žičare, još jedamput jedno veliko FALA „gradonačelniku“ na uništenju objekta koji je bio jedna od ikona grada zagreba, na koji su bili godinama ponosni svi zagrepčanci. nismo mogli zamisliti obiteljski izlet na sljeme, a dada ne sjednemo u one lelujave kabine i ne uživamo dvadesetak minuta u vožnji do vrha sljemena.neznam koji još grad ima takvu atrakciju skoro pa u centru grada (pardoniram, IMAO)!! no, nakon toliko godina dolaze neki čudni ljudi koji ne poznaju, ne uvažavaju i ne žele čuti za neke tradicije koje su njegovali zagrepčanci i ruše sve pred sobom! ali, 27. srpnja 2013 navršit će se 50 godina od izgradnje i puštanja u pogon naše žičare, pa će se ono malo nostalgičnih zagrepčanaca što je još ostalo u ovom gradu moći okupiti na „komemoraciji“ u čast „stare sljemenske dame“ koja je preminula odlukom dičnog nam gradonačelnika! hvala vam još jednom gradonačelniče!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije