Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vrijedna donacija Douglas parfumerija ponovno stiže Centru za autizam

Donacija Douglas parfumerija
Foto: Promo
1/2
17.02.2023.
u 10:59

Douglas parfumerije svojom novčanom donacijom drugu godinu zaredom usrećile one kojima je pomoć najpotrebnija.

Douglas parfumerije su stvorile tradiciju pomaganja najpotrebitijima u vrijeme blagdana. Tako su proteklih blagdana Douglas parfumerije odlučile drugu godinu zaredom razveseliti korisnike Centra za autizam Zagreb, koji okuplja više od 300 korisnika.

U skladu s društvenom i ekonomskom situacijom, Douglas je olakšao svima onima koji su htjeli sudjelovati u donaciji na način da njihovo sudjelovanje bude besplatno, te tako kreirao pravu božićnu čaroliju. Podsjetimo, Douglas je proteklih blagdana usmjerio božićnu priču kroz digitalne kanale, a sudjelovanje u donaciji bilo je moguće skeniranjem QR koda koji se mogao pronaći u svim Douglas parfumerijama i na douglas.hr. Također, za prikupljanje još većeg broja skeniranih QR kodova pomogli su Douglas šetači koji su se šetali zagrebačkim adventom u jedinstvenim kostimima – „hodajuće poklon kutije“ u prepoznatljivoj Douglas mint boji. Douglas parfumerije obvezale su se donirati 5,00 kn /0,66 € sa svakim skeniranim QR kodom Centru za autizam. Da je odaziv za ovaj lijepi projekt bio velik, dokazuje činjenica kako se skupilo 3.316 skeniranih QR kodova, na temelju kojih je Douglas donirao 2.200,54 € Centru za autizam Zagreb.

Simboličan ček Centru je uručila izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan, a primila ga je Žarka Klopotan, ravnateljica Centra za autizam, koja nije mogla sakriti emocije i oduševljenje.

Potpisivanje Ugovora o donaciji i zahvalnica Douglas parfumerijama od Centra za autizam
Foto: Arena Hospitality Group

Iznimno nas veseli što su nas Douglas parfumerije odabrale i proteklih blagdana prilikom pokretanja božićnog projekta. To nam daje nadu i ustrajnost da hrabro koračamo dalje u ovim izazovnim vremenima. Ono što nas dodatno raduje je činjenica kako je Douglas s ovim projektom usmjerio pozornost javnosti na to kako poklon može značiti puno više. Donacija poput ove dobrodošla je, a sav prikupljeni iznos iskoristit ćemo za daljnje opremanje vrtića s didaktičkim materijalima, kao i za izmjenu opreme za tjelesnu i zdravstvenu kulturu. Didaktička pomagala će svakako pomoći najmlađim korisnicima Centra za njihov psihomotorički, komunikacijski i emocionalni razvoj“, izjavila je ravnateljica Klopotan koja se tom prigodom zahvalila Douglas parfumerijama u ime svih djelatnika Centra.

Prikupljenim iznosom zadovoljne su i Douglas parfumerije koje s veseljem nastavljaju s tradicijom uspješnih božićnih projekata. „Nakon što smo prošle godine darovali Centar za autizam Zagreb, osjetili smo želju i potrebu da i ove godine darujemo upravo njih, svjesni kako će im ova donacija biti od velike koristi. Sretni smo i zahvalni što je javnost i ovaj put pokazala inicijativu da bude dijelom ove božićne humanitarne priče, stoga se želimo zahvaliti svima koji su skenirali QR kod i tako sudjelovali.“, zaključila je Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija.

Predškolski program Centra za autizam okuplja 40 korisnika u šest odgojnih skupina te tako pruža pomoć najmlađim korisnicima Centra za autizam i njihovim obiteljima. Nažalost, broj djece s autizmom je sve veći. Upravo zbog toga Douglas parfumerije veseli da mogu biti jedan mali kotačić dobrih promjena u društvu i na taj način pokazati kako poklon zaista može značiti puno više.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije