Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zdravstveni turizam

Vrhunski liječnici besplatno na Sljemenu podučavaju o zdravlju

projekt zdravlje
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
28.02.2014.
u 13:33

Projekt počinje 23. ožujka i traje do 1. travnja, a cilj je da postane začetnik zdravstvenog turizma na Zagrebačkoj gori

Program “10 dana do boljeg zdravlja: pokrenite se na Sljemenu u ritmu zdravih koraka” počinje 23. ožujka i traje do 1. travnja, a bitan je jer će se tijekom tih 10 dana građani moći educirati kako uz malo novca i puno volje promijeniti štetne navike.

Za građane će psihološke i motivacijske radionice te radionice pripreme doručka uz predavanja uglednih liječnika endokrinologa Mirka Koršića o debljini, kardiologa Hrvoja Pintarića, dijabetologa Željka Metelka, onkologinje Ljerke Eljuge, ortopeda i kirurga Dubravka Orlića... biti besplatne. Plaćat će se smještaj u hotelu Tomislavov dom i puni pansion za one koji to žele, no nije obvezno.

Ideja je da ovaj projekt pod pokroviteljstvom Grada zaživi i postane održiv te bude začetak zdravstvenog turizma na Sljemenu. Pilot-projekt su predstavili gradska pročelnica za zdravstvo Mirna Šitum, predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne težine Sonja Njunjić, pročelnica za gospodarstvo Mirka Jozić te gradonačelnik Milan Bandić. Prijave i upiti mogući su na sonja.njunjic@gmail.com.

>>Zagrepčani jedu previše mesa i premalo povrća

Komentara 1

NV
novo vriijeme
22:51 11.03.2014.

Još Vam samo nedostaje Gabrić pa da krene turizam po gradskom proračunu. Koji privatnik će sada na Sljemenu graditi bolnicu, da mu se priprema toliki teren. Ako je gospođa Šitum samo to smislila onda može Bandić vratiti onog što muto mu plesačice skaču iz torte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije