Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Go Skateboarding Day

Vratolomije na skateboardu u subotu ispred Mimare

skate
Arhiva VL
22.06.2012.
u 14:20

Pod nazivom “Sesija na Mimici” i ovaj će vikend svi zainteresirani moći uživati u vratolomijama na dasci koje će izvoditi najpoznatiji i najuspješniji domaći skateri.

U subotu će skateboarderi iz cijele Hrvatske proslaviti svoj dan i obilježiti osmi međunarodni dan skateboardanja koji se od 2004. godine obilježava u cijelom svijetu na 21. lipnja.

Pod nazivom “Sesija na Mimici” i ovaj će vikend svi zainteresirani moći uživati u vratolomijama na dasci koje će izvoditi najpoznatiji i najuspješniji domaći skateri.

U Zagrebu iz godine u godinu, tvrde upućeni, skaterska scena sve više se širi, te su razultati domaćih vozača sve bolji, a poneki zapaženi su i na međunarodnoj sceni.

Međunarodni dan skateboardinga pod nazivom “Go Skateboarding Day” okuplja milijune vozača diljem svijeta, a u Sjedinjenim američkim državama vozačima je priznat praznik.

Komentara 1

MI
Milkica
15:11 23.06.2012.

Nemojte slučajno napisati u koliko sati to počinje. Dobr da ste uopće napisali gdje se sve odvija. Fenomenalan članak - tko, što, kada, gdje, zašto. Za Pulitzera!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije