Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u centru Zagreba

Vozio prugom i naletio na djevojčicu (14). Majka: Obje smo potresene. Ne znamo je li jače ozlijeđena

Auto naletio na djevojčicu u Zagrebu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
06.07.2021.
u 14:37

Po stradalu djevojčicu došla su kola hitne pomoći. Trenutačno se nalazi u bolnici u pratnji majke

Tramvajska stanica ispred Hotela Westin na zagrebačkoj Savskoj bila je poprište prometne nesreće u kojoj je lakše ozlijeđena 14-godišnja djevojčica. Kako doznajemo od zagrebačke policije, danas oko podneva vozač Opela naletio je na pješakinju.

Bilo je stravično, još sam u šoku. Začuo se udarac, a onda je mala pala na kolnik. Jako sam se uplašio – kazao nam je jedan od svjedoka događaja. Dodao je i kako se vozač kretao tramvajskom prugom i udario djevojčicu koja je zakoračila na prugu. Po stradalu djevojčicu došla su kola hitne pomoći. Trenutačno se nalazi u bolnici u pratnji majke koja je odmah dotrčala pred Westin čim je čula što se dogodilo.

– Obje smo jako potresene. Za sada još ne znamo je li jače ozlijeđena, u tijeku su pretrage, no osjeća se dobro – kazala nam je potresena majka 14-godišnjakinje te ukratko opisala što se dogodilo.

– Trebale smo se naći na Trešnjevki gdje sam bila s drugom kćeri. Žurilo joj se na tramvaj i nije vidjela automobil koji je iza tramvaja vozio tramvajskom prugom pa ju je udario. Nadam se da će sve biti dobro – kazala nam je kratko majka djevojčice. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:37 06.07.2021.

Znači mala se zaletila na prugu i to je jedini uzrok nesreće. Srećom, dobro je prošla. Drugi puta će ići na pješački prijelaz.

GR
Grandstar
16:24 06.07.2021.

Naucila na tezi nacin da se za tramvsjem ne trci

LI
liliZG
15:22 06.07.2021.

Išla na crveno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije