Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO JU OZLIJEDILA

Vozačica taksija istukla staricu štapom jer je prelazila cestu na pogrešnom mjestu

Raskrižje Ulice S.R. Njemačke i Avenije Dubrovnik
Foto: Google Maps
12.12.2019.
u 11:14

Napad se dogodio na raskrižju Ulice S. R. Njemačke i Avenije Dubrovnik, a starica je teško ozlijeđena

Prelaženje ceste na mjestu gdje to nije predviđeno za pješake skupo je platila starica koja je to učinila prošlu nedjelju u zagrebačkom naselju Sopot. Naime, vozačica taksija koja je prolazila u trenutku kada je 79-godišnjakinja prelazila izašla je iz automobila, prvo je verbalno napala, a zatim joj je uzela štap kojim ju je napala.

Napad se dogodio na raskrižju Ulice S. R. Njemačke i Avenije Dubrovnik, a starica je teško ozlijeđena.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 79-godišnjakinje. Sumnja se da je 1. prosinca 2019. godine oko 8.40 sati, dok je upravljala taksi vozilom marke Dacia Logan zagrebačkih registarskih oznaka zaustavila automobil i prišla oštećenoj koja je prelazila cestu na mjestu gdje to nije predviđeno za pješake i verbalno je napala. Potom je, sumnja se, uzela štap oštećene i fizički je napala", izvijestila je zagrebačka policija.
 
Policija je otkrila i kako je protiv osumnjičene podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Pogledajte i ovaj video: Rulja napala vozača automobila u Brazilu

Ključne riječi

Komentara 36

DU
Deleted user
12:56 12.12.2019.

I neka ju je. Samo mogla bi sada dobiti veću kaznu nego da ju je zgazila. No, bar je neće nositi na savjesti. To što (pogotovo starkelje) rade upravo na toj prometnici je strava....

DT
dturina
14:49 12.12.2019.

Točno si mogu zamisliti što je bilo: taksistica je krenula špotat babu koja je prelazila cestu bezveze, baba je bila bezobrazna i počela je mahat štapom, na što joj je ova uzela štap i dobro ju je nalupala. I neka ju je.

BB
Bruno_Bear1
14:57 12.12.2019.

Ova starica i mnoge druge naučile lekciju za njihovo dobro i nas vozača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije