Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U CENTRU

Vozači oprez: Zbog Adventa u Zagrebu posebna regulacija prometa do 8. siječnja

Zagreb: Građani večer proveli u druženju i mirnoj šetnji glavnim gradskim trgom
Sanjin Strukic/PIXSELL
28.11.2021.
u 13:55

Iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet upozoravaju na posebnu regulaciju sljedećih više od mjesec dana.

Tijekom Adventa u Zagrebu, od 27. studenog 2021. do 8. siječnja 2022., u dijelu centra grada vrijedit će posebna regulacija prometa, izvijestili su iz Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet.

Opskrba u pješačkoj zoni vozilima s posebnom dozvolom moguća je od ponoći do 10 sati, a u pješačkoj zoni, u koju je ulazak zaštićen podiznim stupićima u Ulici Ivana Tkalčića, Ulici Pavla Radića i Ulici Ivana Dežmana, opskrba je dozvoljena od 6 do 10 sati.

Za potrebe cjelodnevne dostave u pješačku zonu za Advent u Zagrebu 2021. određeno je nekoliko dostavnih mjesta, a taksi-stajalište u Vlaškoj ulici, na dijelu od raskrižja s Kurelčevom ulicom do Palmotićeve ulice, bit će izmješteno na istočnu stranu Kurelčeve ulice. 

Također, od 27. studenog 2021. do 7. siječnja 2022. bit će zabranjen ulaz u garažu Ban centra, kao i izlaz iz nje, postojećom trasom Palmotićeva ulica - Vlaška ulica - Kurelčeva ulica i obrnuto te se ulaz i izlaz dozvoljava trasom kretanja Palmotićeva ulica - Jurišićeva ulica - Kurelčeva ulica.

Postavit će se žardinjere u Kurelčevoj i u Vlaškoj ulici, u zoni raskrižja s Palmotićevom ulicom, u Bakačevoj ulici kod raskrižja s kružnim tokom prometa, u Gajevoj ulici kod kućnog broja 9A i u ulici Dverce u zoni raskrižja s Katarininim trgom, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
franc251
18:02 28.11.2021.

Ha, ha. Ovaj Zagrebački Advent su ukrali, tako da nema problema i neće biti gužvi.

ME
Meter
15:07 28.11.2021.

Kobasice i pivo - opasnost za promet

OP
Ovaj_put
14:10 28.11.2021.

Zbog Božićni i Novogodišnji Blagdana opasni virus Covid - 19 privremeno će biti nedostupan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije