Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Vozač pregazio sedmogodišnje dijete koje se igralo ispred kuće

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
20.07.2019.
u 08:32

Nesreća se dogodila oko ponoći.

Sinoć oko ponoći došlo je do teške prometne nesreće uslijed koje je vozač pregazio sedmogodišnje dijete koje se igralo ispred svoje kuće u Novom Petruševcu.

Kako doznaje Zagreb.info, na mjesto događaja odmah su stigle policija i hitna pomoć koja je dječaka reanimirala na licu mjesta. Očevici tvrde da je automobil projurio brzinom od 80 do 100 kilometara na sat. Medicinska pomoć je pružena i majci kojoj je pozlilo od šoka.

Zasad nema novih informacija o stanju dječaka.

Komentara 33

Avatar origi
origi
09:01 20.07.2019.

dite od 7 godina se igra u ponoć na cesti????

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:43 20.07.2019.

Normalno da i nocu ne smijes voziti brzo. Ali djete u to vrijeme nema sta da radi napolju a kamoli na cesti. Moja djeca su do desete godine a i kasnije postandardu isla u osam u krevet odnosno u svoju sobu.

Avatar Jana
Jana
09:03 20.07.2019.

Kakvi su to roditelji koji puštaju dijete od 7 godina da se igra u pola noći pred kućom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije