Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITALI SMO VAS

Volim Zagreb – zbog lijepih djevojaka i dobre atmosfere

anketa (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
15.04.2013.
u 12:21

Zagreb volim zato što je to moj grad. Volim i Maksimir jer sam ondje odrastao, ali mogao bih zamisliti i da živim bilo gdje drugdje u gradu, kaže Alan

Davor Ferenčić (48), glazbenik

Često sviram na Cvjetnom trgu i volim ga zbog lijepih djevojaka i dobre atmosfere u ovom dijelu grada. Zagreb također volim zato što sam rođen u njemu te zbog finog svježeg zraka i prekrasnih parkova kojima se mogu šetati. Jako volim glazbu, pogotovu jazz i jedino što mi nedostaje ovdje su dobri pravi jazz klubovi.

Antonija Matković (19), studentica

Zagreb je dobra sredina. Ljudi su ovdje super. Najviše volim izlaske i zadovoljna sam ponudom. Ništa mi ne nedostaje, a i u svom kvartu Sigetu imam sve što mi je potrebno.

Nikolina Subotić (25), studentica

Ne mogu ni zamisliti da ne volim Zagreb. Kamo god da odem, volim se vratiti ovdje. Voljela bih samo da na Cvjetnom trgu posade nekoliko stabala, tada bi bilo puno ljepše.

Alan Petrović (29), konobar

Zagreb volim zato što je to moj grad. Volim i Maksimir jer sam ondje odrastao, ali mogao bih zamisliti i da živim bilo gdje drugdje u gradu. Volim otići na Medvednicu.

Magda Kovačić (73), umirovljena profesorica matematike

Zagreb pruža mnogo mogućnosti i zato ga volim. Uvijek ima puno događanja, ljudi, puno mjesta za izlazak i ispijanje kava, a volim i dućane. U Zagrebu ne može biti dosadno.

>>Volim Zagreb – U njega sam došao kao u obećanu zemlju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije