Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITALI SMO VAS

Volim Zagreb – Vozim 34 godine i volim svaki dio zagrebačkih ulica

volim zagreb (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
29.04.2013.
u 17:00

Takva srdačnost ne može se naći vani, u hladnim nacijama, pa mi je zadovoljstvo sa svakim porazgovarati, kaže prekaljeni taksist

Zlatko Hibler, taksist

Volim svaki segment Zagreba, ne postoji ništa u ovom gradu što ne volim. Najljepši je grad i ne bih nigdje drugdje živio niti ga ostavio. Zagrebačkim ulicama vozim već 34 godine, što mi je omogućilo da upoznam mnogo njegovih stanovnika. Takva srdačnost ne može se naći vani, u hladnim nacijama, pa mi je zadovoljstvo sa svakim porazgovarati.

Niko Ujdur, konobar

Zagreb mi pruža mogućnost zaposlenja cijele godine, za razliku od rodne Makarske. U njemu sam ostao jer sam se ovdje zaljubio i dobio obitelj.

Vera Kutleša, psihologinja

Zagreb volim zbog Zagrepčana koji vole uživati u životu. Ulice su uvijek pune ljudi, a dovoljno je mali da, kamo god dođeš, uvijek sretneš nekog s kim možeš popiti kavu.

Spomenka Razboršek, umirovljenica

Da mi ovdje i nisu obitelj i prijatelji, Zagreb ne bih mijenjala za drugo mjesto stanovanja. Imamo prekrasne parkove, Sljeme nam je blizu, a i na moru smo u kratku roku.

Višnja Fresl i Smiljana Pavlin, učiteljica i umirovljenica

Sviđa nam se Zagreb jer je sve blizu i svaka se obveza može obaviti u jednom danu. Majka i ja rođene smo Samoborke, ali u Zagreb često dođemo, barem pogledati što ima na tržnici.

>>Volim Zagreb - Gdje god dođete, u ovom ste gradu dobrodošli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije