Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITALI SMO VAS

Volim Zagreb - Volim zagrebačku riječ kaj

'30.08.2013., Zagreb - Savsak cesta, anketa Zasto volim Zagreb.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
Foto: 'Zarko Basic/PIXSELL'
1/5
02.09.2013.
u 17:00

Volim staru jezgru grada i sve ono gdje nije ušla lopata jer ima puno divlje gradnje, kaže inženjer Darko Šturlić

Darko Šturlić (57), inženjer

Volim svoje prijatelje, volim riječ kaj, volim svoj kvart Knežiju jer ima dosta zelenila. Volim staru jezgru grada i sve ono gdje nije ušla lopata jer ima puno divlje gradnje.

Janko Kos (46), zlatar

Zagreb ima sve što je potrebno za ugodan život. Meni je osobno najdraži centar grada jer u Radićevoj ulici imam radnju. Vežu me jako lijepe uspomene.

Zvonimir Sunara Suki (45), menadžer

Obožavam Dinamo i Medveščak. Zagreb ima toplinu i dušu, otvara velike mogućnosti za život. Volim šetnju centrom i Gornjim gradom te popiti kavu u kafiću Charlie.

Josipa Marušić (25)

Najljepši su mi Maksimir, katedrala i stara gradska jezgra. Sviđa mi se i to što je u gradu veliki izbor šoping-centara – kaže Josipa koja radi u kebabdžinici u prolazu kod Cibone, jednom od omiljenijih mjesta brze prehrane, naročito u večernjim satima.

Antonela Bujanić (22), studentica

Sviđa mi se jako park Zrinjevac i to što Zagreb ima velik broj različitih muzeja. Volim otići i u Studio smijeha u Vlaškoj. Mislim da ima dovoljno kulturnog i zabavnog sadržaja. 

>>Volim Zagreb - Na ljubav me asocira sveto ime Dinamo

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije